Ja, tänk det hade jag då aldrig trott att jag skulle hitta en smitta som inte finns och som är så intressant att de i Uppsala vill följa detta…och att jag ska dokumentera med bilder och text och skriva om varje häst…
Jag längtar, jag tror att det blir lite som LGR 11 där man ska först undervisa och sedan dokumentera att man undervisade och vad som fastnade hos eleven…dvs först har man hästen sedan ska man pyssla med hästen sedan ska man dokumentera att man pysslade med hästen eller?
Med både kort och text precis som de gjorde på Almas dagis…det blir välan bra? Det enda kruxet är att dygnet har för få timmar. Om jag ska hålla på med varje ben i ca 3 timmar och jag har 16 hästar och varje häst har 4 ben så blir det väldigt många timmar. Sicken tur att du är duktig på att räkna!

Smittad hast

Smittad hast


Ja så här ser mulen ut på lilla Dottla. Helt fantastiskt underbar syn att mötas av på morgonen när man ska gå ut och ta hand om dem..
.
smitta

smitta

Ja här har vi då Silkisifs ben. En syn som får min mage att vända och vrida på sig lite ålande och undra. Vad det detta du hade tänkt dig när du ville ha en häst? Nja inte precis…samtidigt som du står på ruinens brant så passar alla på att begära pengar av dig och hästarna gör sitt bästa för att göra av med så många pengar de kan. Det är då min kära psykolog säger. Detta är bara världsliga problem kära Ninni och inte minst komfortproblem. Din komfort kommer att bli mindre bekväm. Jag undrar vad som menas med det. Jag upplever det som om jag alltid måste med ljus och lykta leta efter inkomster, inkomster, inkomster eftersom det hela tiden uppstår utgifter, utgifter, utgifter. Så detta kommer mycket lägligt!
Precis vad jag önskat mig! En härlig epidemi som ingen har hört talas om på min gård! Välkomna hit och bli smittade!

Annonser